Keiharde garantie

Minimaal 10 jaar volledig zorgeloze massage

Krachtige onderdelen met overcapaciteit

Silverspas massagebaden combineren onze innovatieve Klimaatkamerbouw® met maximale massagekracht. Hiervoor maken we bewust gebruik van extra krachtige onderdelen met overcapaciteit. De onderdelen zullen nooit op het maximum van hun kunnen belast worden, waardoor we u de meest uitgebreide productgaranties kunnen aanbieden. De onderdelen van extra hoge kwaliteit in een Silverspas massagebad garanderen minimaal 10 jaar volledig zorgeloze massage zonder onverwachte kosten.

We leveren onze massagebaden direct aan de eindgebruiker. Er is geen sprake van een duur dealernetwerk. Die beschikbare marge maakt het gebruik van kwalitatief betere materialen mogelijk, waardoor we u zonder problemen 10 jaar zorgeloze massage zonder onverwachte kosten kunnen garanderen. We produceren in onze eigen fabriek in Rijen (NB) in Nederland een hoogwaardige en volledig zelfdragende kuip en de volledige omkasting. Het gebruik van A-kwaliteit pompen en overige onderdelen levert de hoogwaardige Nederlandse bouwkwaliteit op, te herkennen aan een maximale levensduur en de meest uitgebreide productgaranties.

Beschermd door de meest uitgebreide garantie

Alle garanties van elke Silverspas zijn vrij overdraagbaar. Bij eventuele doorverkoop kan ook de nieuwe koper daarom weer aanspraak maken op alle fabrieksgaranties. Dit garandeert een hoge restwaarde van ieder Silverspas massagebad.

Kuip, constructie, frame en bodem

De kuip maken we van het materiaal dat wordt gebruikt voor de romp van de beste boten. Dankzij 5 verstevigingslagen is dit meest essentiële onderdeel van het bad ijzersterk en volledig zelfdragend. De hoge kwaliteit valt te herkennen aan 15 jaar garantie op het oppervlak en 25 jaar garantie op de constructie van de kuip.

Omkasting en ombouw van het massagebad

De omkasting bouwen we volledig zelf op, met kwaliteitsmaterialen die de lange garantietermijn van 10 jaar met glans doorstaan. Dit voorkomt een decennium lang omkijken naar zowel de afwerking van de omkasting als de hoogwaardige isolatie op basis van onze innovatieve Klimaatkamerbouw®.

Pompen, besturing en overige onderdelen

De A-kwaliteit pompen in onze baden zijn optimaal geplaatst ten opzichte van de massagezitjes die zij van massagekracht moeten voorzien. Het korte en vloeiende leidingwerk dat hieruit volgt maakt zelfs met beperkte belasting van de pompen maximale massagekracht mogelijk. Hierdoor kunnen we u maar liefst 10 jaar garantie op de pompen aanbieden.

Voorwaarden Productgarantie

Energieverbruiksgarantie

Ieder Silverspas massagebad wordt standaard geleverd met een gratis energiemeter. Deze meet het volledige energieverbruik van het massagebad, zowel in standby als tijdens gebruik. We beloven niet zomaar het laagste energiegebruik, we garanderen dat met de harde cijfers van de energiemeter. Heeft het bad toch meer energie verbruikt dan opgegeven op onze pagina over energieverbruik? Dan betalen we het verschil direct terug.

Voorwaarden Energieverbruiksgarantie

90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie

Silverspas verbetert met voelbaar krachtige massage de lichamelijke en geestelijke kwaliteit van leven. We garanderen niets minder dan 100% tevredenheid met uw massagebad. Dankzij onze 100% onvoorwaardelijke 90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie kunt u het bad eerst op uw gemak zelf ervaren.

Voorwaarden Niet Goed, Geld Terug-garantie

Onderhoud en reparaties

De hoge bouwkwaliteit beperkt het benodigde onderhoud tot dat van de waterkwaliteit. Het is doorgaans voldoende om maandelijks de filters in het bad te reinigen en op de voorgeschreven wijze gebruik te maken van de producten voor het wateronderhoud. De omkasting, kuip, pompen, het leidingwerk en overige belangrijke onderdelen in het massagebad zijn volledig onderhoudsvrij. De open bouwwijze van de innovatieve klimaatkamer maakt het in het onwaarschijnlijke geval van een defect uiterst eenvoudig om een reparatie uit te voeren. Het is niet nodig om schuim uit te graven, waardoor onze eigen monteurs het betreffende onderdeel vlot kunnen repareren of vervangen.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids