Het testbezoek

Stap voor stap

Ervaar de kracht: kom het zelf beleven

Uw voorkeur voor de kracht van een massage is uiterst persoonlijk, zoals een proefrit in een auto u laat ervaren welk model het best rijdt. Kom proefzitten in onze massagebaden om zelf de massagekracht te ervaren. Het helpt u te investeren in een massagebad naar volledige tevredenheid. Maak een afspraak in onze showroom in Rijen (NB) voor een proefzit in onze massagebaden. Hiermee verwerft u tevens het recht op onze 90-dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie.

In 4 stappen uw voorkeur ontdekken

Geen zin om direct terug te reizen?

Komt u graag onze Silverspas massagebaden ervaren, maar is Brabant ver voor u reizen? We bieden u graag een gratis overnachting in de omgeving aan. Combineer uw massagebad-ervaring met een citytrip of activiteit in de buurt en ontdek de prachtige Brabantse omgeving van onze showroom en eigen massagebaden-fabriek. Ervaar onze baden en ga er samen weer eens lekker tussenuit.

90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie

Silverspas verbetert met voelbaar krachtige massage de lichamelijke en geestelijke kwaliteit van leven. We garanderen niets minder dan 100% tevredenheid met uw massagebad. Dankzij onze 100% onvoorwaardelijke 90 dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie kunt u het bad eerst op uw gemak zelf ervaren: de overtreffende trap van zelf uitproberen.

Voorwaarden Niet Goed, Geld Terug-garantie (PDF)

Zelf uitproberen?

Maak een afspraak in onze showroom in Rijen (NB) voor een proefzit in onze massagebaden. Hiermee verwerft u tevens het recht op onze 90-dagen Niet Goed, Geld Terug-garantie.

Plan een afspraak

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids