Meest compacte massagebad

De Silverspas 3 is ons meest compacte massagebad. Herlaad met een krachtige massage in de 2 diepe massagezitjes en het liggedeelte. De meest ruimte-efficiënte keuze, geschikt voor 3 volwassenen.

Het zware schootkussen

De grip in de ergonomische massagezitjes in de kuip van het bad is niet altijd opgewassen tegen de grote massagekracht van de waterstralen. Met onze zware schootkussens met 12 kg zand blijft u tijdens een krachtige Silverspas massage comfortabel op de juiste plek zitten.

De Brandslang®

De Brandslang® is een massagestraal met een diameter van 3,5 cm en is daarmee dikker dan alle andere jets die er beschikbaar zijn. De Brandslang® is aangesloten op een eigen massagepomp, van het type dat normaal gesproken verantwoordelijk is voor de massagekracht in het totale bad. Een impactvolle waterstraal met de menselijke kracht van een massage, zoals u die in geen ander massagebad kunt ervaren.

De Turbomassage®

Onze turbopomp injecteert bovenop de reguliere lucht bij de waterstralen extra warme lucht onder hoge druk. Die hoge druk voor de warme lucht uit de klimaatkamer creëert 2x zoveel kracht voor de massage in ieder Silverspas massagebad.

>

De Massagekraag®

Zet u met de Massagekraag® schrap voor de krachtigste massage in een Silverspas massagebad. De kraag met krachtige nek- en schouderjets steekt volledig over de schouders heen, om u comfortabel op uw plek te kunnen houden.

De kracht van water

Ervaar de onverstoorbare kracht van water in Silverspas massagebaden. Krachtige massage met de druk van een metershoge klaterende waterval. Dikke waterstralen met de kracht van de vingers en handpalmen van een masseur om de spierknopen in het lichaam los te masseren. Ervaar voelbare impact op de huid en het lichaam.

Het meest complete massagebad

Waterdichte Speakers van JBL

Pittig, chic en luider dan leven: het is mogelijk om uw Silverspas massagebad te voorzien van een originele JBL bluetooth speaker. Deze waterdichte surround speaker heeft goede akoestische drivers voor diepe bastonen en produceert echt krachtig 360° geluid. Valt de speaker per ongeluk in het water? De JBL speaker blijft gewoon drijven!

Een jaar lang wateronderhoud

Een bad met kristalhelder water: prettig voor de huid en uiterst hygiënisch. U krijgt standaard 12 maanden wateronderhoud cadeau, zodat u daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Na het eerste jaar kunt u gewoon weer bij ons terecht voor Silveszt Natural®, het product dat we daarvoor adviseren.

2 + 2 filter cartridges

Iedere Silverspas wordt standaard geleverd met 2 + 2 filter cartridges. Er zitten er 2 in het bad en u heeft er 2 als reserve. Deze dubbele set gaat gemakkelijk 3 tot 4 jaar mee dus daar heeft u voorlopig geen omkijken naar.

Zware schootkussens voor een stabiele massage

Het water draagt tijdens de massage bij aan gewichtloosheid. Zware schootkussens gevuld met zand helpen u ontspannen op de juiste plek te blijven zitten tijdens een maximaal krachtige massage. De kussens wegen boven water 12 kg, terwijl ze onder water comfortabel zorgen voor de gewenste stabiliteit. Voor ieder massagezitje in het bad ontvangt u een zwaar schootkussen.

Efergy® energiemeter

Bij Silverspas beloven we u niet zomaar het laagste energieverbruik: dat garanderen we. De Efergy® energiemeter houdt het lage energieverbruik nauwkeurig voor u bij. Verbruikt het massagebad toch meer dan beloofd? Dan betalen wij u het verschil aan energieverbruik direct terug.

Afdekcover

De Silverspas afdekcover is extra dik voor uitstekende isolatie en loopt vanaf het midden schuin af naar de zijkant. Hierdoor blijft er geen water op staan na regen. Dankzij de sloten komt de wind er niet onder en kunnen kinderen niet zonder toezicht het bad in. U heeft de keuze uit diverse kleuren.

Coverlifter

Gebruik de Covermate Easy om de afdekcover met één hand van het bad te tillen en weer terug te plaatsen of kies een van de andere modellen. We leveren standaard een coverlifter naar keuze met iedere Silverspas mee, afkomstig van de toonaangevende fabrikanten Leisure Concepts en Cover Valet .

Opstaptrapje

Het opstaptrapje is bestand tegen alle weersinvloeden, zoals die van krachtige zonnestralen (UV-proof). De antislipgroeven in de traptreden voorkomen uitglijden en zorgen voor een veilige instap in het massagebad.

Dompelpomp

Met de standaard meegeleverde Gardena® Dompelpomp pompt u eenvoudig 2 tot 4x per jaar het bad leeg om het water te verversen. Dit werkt stukken sneller, praktischer en bovendien hygiënischer dan het gebruik van een afvoer in het bad zelf.

De kracht van de massage:
Sterk®, Sterker® of Sterkst®?

Silverspas massagebaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende krachtige uitvoeringen. Met elke uitvoering regelt u dankzij 6 verschillende standen zelf de massagekracht. Zowel voor het gehele bad als per massagezitje. De kracht van de massage is afhankelijk van "de 3 D's van Silverspas massage": Druk, Dikte en Draaicirkel van de massagestralen.

Sterk®

2 massagepompen
15mm straaldikte

De Sterk®-configuratie van het massagebad zorgt met een krachtige waterpomp en de turbopomp voor de Silverspas Turbomassage® voor 1,17 bar Druk op de massagestralen. Krachtiger dan u in ieder ander bad zal ervaren. De stralen zijn tot maar liefst 15 millimeter Dik en roteren met een Draaicirkel tot wel 9 centimeter.

Sterker®

3 massagepompen
20mm straaldikte

De Sterker®-configuratie van het massagebad zorgt met 2 waterpompen en de turbopomp voor de Silverspas Turbomassage® voor 1,38 bar Druk op de massagestralen. De stralen zijn 20 millimeter Dik en hebben een Draaicirkel tot 15 centimeter.

Sterkst®

4 massagepompen
35mm straaldikte

De Sterkst®-configuratie zorgt met 3 waterpompen en de turbopomp voor de Silverspas Turbomassage® en de toevoeging van de krachtige 35 millimeter Dikke Brandslang® en de Extreme Voetmassage voor 1,72 bar Druk op de massagestralen.

Let op! Om veilig gebruik te maken van de krachtige Silverspas massagebaden adviseren wij u de meegeleverde zware schootkussens op schoot te houden om op uw plaats te blijven zitten.

Vraag informatie aan van de
Silverspas 3

  Wilt u meer informatie? Bel ons op telefoonnummer +31-88-1309300 of gebruik de onderstaande button.  

Vraag informatie aan
Silverpas 3

Kenmerken van de
Silverspas 3

3 plaatsen 211 x 163 x 90 cm
 • Meest compacte massagebad
 • Twee volwaardige massagezitjes
 • Liggedeelte met beenmassage
 • Silverspas Massagekraag®
 • Silverspas Turbomassage®
 • Professionele massagekracht
 • Klimaatkamerisolatie
 • Gegarandeerd laag energieverbruik
 • 10+ jaar garantie op alle onderdelen
 • Gebouwd in eigen Nederlandse fabriek
Technische specificaties (PDF)

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

 • Wat kost een jacuzzi echt
 • Voorkom een miskoop
 • Herken de energieslurpers
 • 30 kritische vragen aan de verkoper
 • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids