De beste waterkwaliteit

Chloorvrij kristalhelder water

Prettig voor de huid en uiterst hygiënisch

De krachtige Silverspas massage verleidt tot intensief gebruik van het massagebad. Dit is het meest comfortabel in een chloorvrij bad met kristalhelder water: prettig voor de huid en uiterst hygiënisch. De meer krachtige filtering van de filterpomp in elke Silverspas maakt dit mogelijk.

Silveszt Natural® wateronderhoud

Natuurlijke ingrediënten

Het Silveszt Natural® onderhoudsproduct voor kristalhelder water bevat verschillende natuurlijke ingrediënten. Het product is uiterst milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en bovendien goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid. U hoeft het Silveszt Natural® onderhoudsproduct slechts één keer per week toe te voegen aan het water in uw Silverspas massagebad en de rest gaat vanzelf. Belangrijke parameters van het water, zoals de pH-waarde, blijven automatisch stabiel zonder dat hier handmatige correcties op nodig zijn.

Chloorvrij wateronderhoud

Een groot deel van het wateronderhoud komt voor rekening van de aanwezige filters. Die filteren automatisch de grotere vuildeeltjes uit het water. Silveszt Natural® voorkomt de noodzaak om daar een agressief desinfectiemiddel zoals chloor aan toe te voegen om ook de kleinere vuildeeltjes uit het water te verwijderen. Ieder Silverspas massagebad beschikt tevens over een ozonator. Het resultaat is chloorvrij kristalhelder water: prettig voor de huid en uiterst hygiënisch.

Verversen voor optimale waterkwaliteit

Naast het gebruik van Silveszt Natural® voor de waterkwaliteit adviseren we u het bad iedere 6 tot 12 maanden van vers water te voorzien. Op die manier slaagt Silveszt Natural® er doorlopend in om het water kristalhelder te houden.

Kennersgeheimen onthuld!
Download de Jacuzzi Kennisgids 2024

  • Wat kost een jacuzzi echt
  • Voorkom een miskoop
  • Herken de energieslurpers
  • 30 kritische vragen aan de verkoper
  • Meer dan 25.000x gedownload

Download Jacuzzi Kennisgids 2024
Kennisgids